Nightingale | Faciliteiten

Ontdek de faciliteiten
van Nightingale

Fitness

Fitness

Polyvalente ruimte

Polyvalente ruimte

Wasruimte

Wasruimte

Hotelkamer

Hotelkamer

Co-working ruimte

Co-working ruimte

Rooftop terras

Rooftop terras

 

Fitness/Sportruimte

Wilt u in vorm blijven zonder het comfort van uw eigen appartement te verlaten?

Onze ultramoderne fitnessruimte beschikt over topapparatuur waaronder, cardiotoestellen, gewichten, monkey bars en meer. Ons eigen fitnessfaciliteiten zijn de perfecte oplossing voor wie een actieve levensstijl wil behouden, zonder het gedoe van een drukke sportschool. Bovendien hebt u 24/7 toegang tot deze faciliteiten, zodat u kunt trainen wanneer het u uitkomt!

 

 

 

 

 

Polyvalente Ruimte

De perfecte plek om te ontspannen

Ontworpen om een elegante en comfortabele omgeving te bieden voor onze bewoners, is deze leefruimte de perfecte plek om te ontspannen en contact te maken met uw buren. Met veel natuurlijk licht en een hedendaagse inrichting biedt onze gedeelde woonkamer de perfecte balans tussen comfort en verfijning aan. Wilt u bijpraten over uw favoriete tv-programma's, genieten van een kopje koffie, of wenst u gewoon een boek te lezen, de serene en uitnodigende omgeving van de leefruimte biedt u deze mogelijkheden aan. Onze gedeelde woonkamer is ook uitgerust met high-speed Wi-Fi, zodat u verbonden kunt blijven met vrienden en familie, werken vanuit huis, of uw favoriete shows met gemak kunt streamen. Upgrade uw woonervaring, boek vandaag nog uw bezoek en ervaar het zelf!

 

 

 

 

 

Wasruimte

Top-of-the-line energiezuinige wasmachines en drogers

Onze ‘smart’ wasruimte, exclusief voor bewoners van Nightingale! De wasruimte is uitgerust met top-of-the-line energiezuinige wasmachines en drogers die makkelijk via de smartphone kunnen gereserveerd worden. Met meerdere machines beschikbaar, kunt u uw was snel en efficiënt doen, zonder te hoeven wachten. Je krijgt een berichtje op je smartphone als je was klaar is!

 

 

 

 

Gastenkamer/Hotelkamer

Op zoek naar een gezellige en comfortabele plek om vrienden en familie te laten verblijven?

Dan is onze gastenkamer in Nightingale de oplossing. Onze gastenkamer kan je per nacht boeken en biedt alles wat u nodig heeft om van uw verblijf een geweldige ervaring te maken. Met een comfortabel bed, fris beddengoed en alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen, is onze gastenkamer een perfecte thuis weg van huis

 

 

 

 

Co-working ruimte

De perfecte plek voor bewoners van Nightingale om te werken en te vergaderen

Het gebouw heeft een state-of-the-art co-working space - de perfecte plek voor bewoners van Nightingale om te werken en te vergaderen. Onze co-working space is ontworpen om een flexibele en productieve omgeving te bieden voor professionals, ondernemers en freelancers. Uitgerust met high-speed Wi-Fi, veel natuurlijk licht en ergonomisch meubilair, biedt onze co-working space de ideale omgeving om uw productiviteit en creativiteit te vergroten. Of u nu een vergaderruimte of gewoon een bureau nodig hebt, wij hebben de perfecte oplossing voor uw behoeften. Onze co-working ruimte is gelegen in het hart van het gebouw en gemakkelijk toegankelijk en uitsluitend beschikbaar voor onze bewoners.

 

 

 

 

Rooftop terras

Ervaar luxe wonen op zijn best met het dakterras met panoramisch zicht over Leuven!

Het dakterras is de perfecte plek om te ontspannen, te entertainen en te genieten van een adembenemend uitzicht op de skyline van de stad. Of u nu een etentje wilt organiseren, van de zon wilt genieten of gewoon een glas wijn wilt drinken terwijl u het uitzicht bewondert, het terras is de perfecte bestemming. Mis deze uitzonderlijke woonervaring niet! Boek vandaag nog uw bezoek!